Chemisch toilet

Chemisch toilet

Toilet verhuur Vermeulen is gespecialiseerd in verhuur van chemische toiletten voor bouwwerven en evenementen.

 

Verhuur voor bouwwerven

 

Voor bouwwerven hebt u steeds de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan u kiezen tussen een standaard chemisch toilet of een chemisch toilet met spoelsysteem en handwasbak.

 

Een standaard chemisch toilet is uitgerust met een opvangbak, waar de wc-bril is op gemonteerd en een urinoir is op aangesloten. Daarnaast hangt in een standaard chemsich toilet een toiletrolhouder waar steeds twee rollen toiletpapier in voorzien worden.

 

Bij chemische toiletten met spoelsysteem heeft u een opvangbak met wc-bril, waarbij een doorspoelsysteem met een handhendel wordt voorzien. Daarnaast hangt er een toiletrolhouder waar steeds twee rollen toiletpapier in voorzien worden. In deze toiletcabines wordt steeds een handwasbak voorzien, zodat u uw handen kan reinigen na het toiletgebruik.

 

Verhuur voor evenementen

 

Bij evenementen wordt soms beroep gedaan op chemische toiletten. Dit indien er nergens een afvoer aanwezig is of er niet voldoende capaciteit is om de gewenste hoeveelheid op te slaan. U kan kiezen tussen een standaard chemisch toilet of een chemisch toilet met spoelsysteem en handwasbak.

 

Een standaard chemisch toilet is uitgerust met een opvangbak, waar de wc-bril is op gemonteerd en een urinoir is op aangesloten. Daarnaast hangt in een standaard chemsich toilet een toiletrolhouder.

 

Bij chemische toiletten met spoelsysteem heeft u een opvangbak met wc-bril, waarbij een doorspoelsysteem met een handhendel wordt voorzien. Daarnaast hangt er een toiletrolhouder. In deze toiletcabines wordt steeds een handwasbak voorzien, zodat u uw handen kan reinigen na het toiletgebruik.

 

 

 

© Verhuur Vermeulen bvba - 0476 81 44 40 - kristof@verhuurvermeulen.be