Plaszuil/goot

Plasgoot

Verhuur Vermeulen kan u steeds helpen met uw sanitaire voorzieningen voor al uw evenementen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om steeds aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen.


Voor de mannen kan u als extra gebruik maken van plasgoten, deze moeten wel steeds op een afvoer kunnen worden aangesloten.


Wij verzorgen steeds transport, plaatsing en aansluiting (afvoer tot 5 m, water en stroom tot 20 m). Plaatsing en aansluiting zijn steeds in de prijs inbegrepen. Transportkost wordt steeds meegedeeld bij aanvraag van uw offerte.

Plaszuil

Verhuur Vermeulen beschikt ook over 2 verschillende soorten plaszuilen voor 4 personen. Op evenementen is het vaak een voordeel om plaszuilen te gebruiken voor de mannen. Op deze manier kunnen verschillende mannen tegelijk plassen, zonder dat ze een toiletcontainer of chemisch toilet moeten binnen gaan. Als organisator van het event kan u beslissen om de plaszuilen al dan niet op een afvoer aan te sluiten. Indien het plaszuil niet op een afvoer is aangesloten is de opvangcapaciteit beperkt.